Jailbreak logo
Vagabond Oskarshamn

Escape Room Vagabond

Ni har upptäckt ett mystiskt övergivet arbetsrum som tros tillhöra en ökänd berest professor. Var är professorn? Är han kidnappad, död eller bara på långlunch? 

Det enda ni vet är att ni har 60 minuter på er att jobba tillsammans och undersöka arbetsrummet. Ni är nämligen på jakt efter stulet inkaguld och värdefulla masker och spåren har lett er hit för ni tror att professorn har något med stölderna att göra. Ni måste skynda er, flera rövarband är ute efter er!

Passar sällskap som har några spelade rum i bagaget. Er spelledare knuffar er framåt om ni behöver ledtrådar. Läs mer om spelledarens roll och hur en inlåsning går till här.

Rummet Vagabond är skapat av Jailbreak Oskarshamn AB. Det är unikt och finns endast hos oss.

Antal spelare: 2-7 personer. Vi rekommenderar att ni är minst 3 spelare i detta rum.

Inga undantag görs gällande max antal spelare i rummet. Vi har en maxgräns för att det inte ska vara för trångt i rummet och för att alla ska känna sig delaktiga. 

Det går fint att lägga till spelare upp till maxgränsen, om det är så att ni exempelvis har bokat för tre spelare, men det tillkommer två spelare. Då går det bra att swisha för detta före upplevelsen genom att kontakta oss på info@jailbreaksweden.com.

Tid: 60 minuter, totalt 90 minuter inkl. intro innan, spel av rum, genomgång efteråt samt lagfoto och enklare fika.

Pris: 290 kr per person. Prissättningen börjar på 870 kr för 2-3 spelare, och ökar därefter med 290 kr per person.

Språk: Det här rummet är språkneutralt och inga svenskkunskaper behövs. Önskar ni intro och ledtrådar på engelska kryssar ni i det vid bokningen, så spelledaren kan förbereda sig.

 

Aktivitet / Ort

Information

*Prissättningen börjar på 870 kr för 2-3 spelare, och ökar därefter med 290 kr per person.

Boka vårt Escape Room