Jailbreak logo
flipper game room oskarshamn

Flipper Game Room

Välkommen att boka vårt game room med drygt ett dussin flipperspel för er att spela! En fängslande aktivitet som passar alla. Det är så medryckande och engagerande att spela flipper!

I vårt mysiga game room finns en sitthörna och dessutom ingår kaffe, te, varm choklad och mineralvatten till varje bokning.

Det ingår alltid en spelledare som tar hand om er under bokningen och anordnar en alla mot alla-turnering. Spelledaren börjar med ett kort intro om vad som väntar och finns sedan till hands för att ge tips och svara på frågor. På så sätt tar vi hand om hela upplevelsen och det blir inte bara häng vid flipperspelen, utan det händer något mer.

Ni kan vara upp till 15 spelare samtidigt i spelhallen och ni har exklusiv tillgång till alla flipperspel i en och en halv timme, vare sig ni är tre eller 15 spelare som har bokat.

Vi tillåter ingen alkohol i vår lokal, men vi finns mitt i centrum och det är nära till närmaste vattenhål efteråt.

Våra spel

I vårt game room finns en skön blandning av retrospel så väl som nyare flipperspel. Vad sägs till exempel om Fish Tales, World Cup Soccer, The Walking Dead och AC/DC?

Aktivitet / Ort

Information

*Prissättningen börjar på 750 kr för 2-3 spelare, och ökar därefter med 250 kr per person. 

Bra att veta

Det finns ingen undre eller övre åldersgräns, ni måste dock vara minst 18 år gamla utan målsmans sällskap. Vi erbjuder inga barnpriser, utan varje person i rummet räknas som en spelare.

För en bokning i vårt game room önskar vi totalt 90 minuter av er tid, inklusive intro innan, spel och turnering, lagfoto och enklare fika. Ni är välkomna precis som ni är, om det så är i högklackat eller gympaskor.

Det kostar 250 kr per person för två timmar i vårt game room. Prissättningen börjar på 750 kr (för 1-3 spelare). Därefter ökar det med 250 kr per person. Max antal spelare är femton spelare samtidigt.

1-3 spelare: 750 kr
4 spelare: 1000 kr
5 spelare: 1250 kr
6 spelare: 1500 kr
7-15 spelare: + 250 kr per spelare.

Det går fint att lägga till fler spelare om det skulle tillkomma någon efter att ni har bokat. Betalning sker då innan er aktivitet till vårt swishnummer.

Företag kan betala mot faktura, då är priset exklusive moms per spelare. Mejla oss önskemål om datum, tid och antal spelare, så återkopplar vi till er. Fakturan skickas efter er fängslande upplevelse.

Det finns möjlighet att kombinera ett besök i flipper game room med både escape room och/eller skattkisteäventyret. Ni behöver då ta höjd för 3 timmar för att hinna med båda aktiviteterna. Pris: 395 kr per person (för företag är priset exklusive moms). Kontakta oss på info@jailbreaksweden.com för att boka ett paket med flera aktiviteter.

Ni har fri ombokning till annat datum fram till och med samma dag som er fängslande upplevelse. Kan ni inte boka om till en annan dag får ni bokningen återbetalad i form av presentkort, så ni kan besöka oss vid senare tillfälle istället. Presentkortet är automatiskt giltigt i 12 månader.

Vi har inga fasta öppettider. Du hittar lediga tider för flipper game room nedan eller på bokningssidan. Det går alltid att mejla oss med en förfrågan om dag och tid om ni önskar komma en dag som inte är bokningsbar i bokningssystemet.

Vi har oftast 24 timmar framförhållning för bokning online i vårt bokningssystem. Önskar du boka med kort varsel kan du ringa oss på 0761-48 28 11, för att se om det finns någon spelledare tillgänglig för bokning av flipper game room.

Företag kan betala mot faktura och priset är då exklusive moms. Mejla oss antal spelare, förslag på datum och tid. Skicka förfrågan till info@jailbreaksweden.com.

Vi hyr ut flipperspel i hela Kalmar län med omnejd och både leverans, service och underhåll ingår. Vad sägs om Iron Maiden, Star Wars, Foo Fighters eller The Mandalorian på jobbet? Läs mer här.

Boka vårt Game Room