Jailbreak logo
Professorns Box

Professorns Box

Boka Professorns box hem till dig!

Nu är uppföljaren till vår populära Karantänkista här! Vi kallar spelet för Professorns box och du kan boka din alldeles egen box! Hemleverans och upphämtning ingår inom Oskarshamns kommun. Vi levererar utanför Oskarshamns kommun om bokningen gäller 3-4 boxar. Res- och transporttillägg tillkommer. Professorns box är skapad av Jailbreak Oskarshamn AB. Den är unik och finns endast hos oss.

Uppdraget

Ni är utvalda av den något lömske professorn Jay L. Brääk att försöka lösa hans senaste utmaning – Professorns box. Professorn har lämnat ett kryptiskt meddelande till er. Ni kan inte tyda det förrän ni har löst alla klurigheter i boxen och samlat ihop ledtrådar för att dechiffrera meddelandet. Har ni vad som krävs för att slutföra uppdraget?

Hur går det till?

Vi dumpar boxen utanför er ytterdörr. Ni lämnas själva med endast professorns labmanual att läsa. I labmanualen finns ledtrådar att ta till om ni skulle fastna på något uppdrag. Därefter är det upp till er att utan spelledare lösa boxens alla klurigheter, logiska utmaningar och pussel. 

Ni har 90 minuter på er att klara alla uppdrag så sätt gärna en timer. I vanlig ordning är det enda ni behöver er hjärna. Vi rekommenderar 2-6 hjärnor per box. Detta för att det inte ska vara för trångt runt boxen och för att alla ska känna sig delaktiga.

Tips om hur ni spelar boxen

Bokningsförfrågan

För att göra en bokningsförfrågan för Professorns box skickar du ett mejl till oss och anger ”Bokning box” som ämnesrad och informationen nedan. Vi ser fram emot din förfrågan!

Mejla din bokningsförfrågan till: info@jailbreakoskarshamn.com 

Boknings- & betalningsvillkor

Du bokar genom att skicka en bokningsförfrågan. I vårt svarsmejl återkopplar vi med betalinformation, vilket sker till vår företagsswish. Det finns möjlighet att boka fler boxar till samma adress. Din bokning är inte garanterad förrän du har mottagit ett bekräftelsemejl från oss. Ni har möjlighet att avboka er box med full återbetalning fram till samma dag som er bokning.

Har du frågor går det bra att skriva dem i formuläret till bokningsförfrågan eller ringa oss på 0725-60 20 72. Vi tar inga bokningar över telefon, utan du skickar en bokningsförfrågan till oss, så återkommer vi med bekräftelse.

Aktivitet / Ort

Information

Vi levererar även boxarna utanför Oskarshamns kommun om bokningen gäller 3-4 boxar. Res- och transporttillägg tillkommer.

För Företag

Pris för företag avser exkl. moms och betalning mot faktura är möjlig. Kontakta oss för bokningsförfrågan!