Jailbreak logo
Marika med skattkisteäventyret

Skattkisteäventyr

Fängslande underhållning hos er eller hos oss, vi åker i hela Kalmar län!

Med vårt portabla skattkisteäventyr kan vi komma till er och stå för fängslande underhållning för upp till 120 spelare samtidigt. Alla får samma upplevelse och vi önskar endast 90 minuter av er tid. I våra lokaler kan vi ta emot upp till 25 personer som samtidigt spelar skattkisteäventyret.

Skattkistorna är fullproppade med pussel, koder och ledtrådar som utmanar gruppens kreativa förmåga, där ni måste använda list, lagarbete och kommunikation för att klara utmaningen.

Aktiviteten hålls ihop av en spelledare och det är fartfyllt och spännande.

Vi önskar 90 minuter av er tid inklusive intro, spela av kista, genomgång och prisutdelning efteråt. I vår lokal ingår även enklare fika efteråt. Ni är 5 spelare per kista och kistorna är identiska. Ni har 60 minuter på er att genom samarbete och logiskt tänkande lösa kistans alla klurigheter, pussel och uppdrag. Kistorna ska inte stå på marken, utan vi behöver ett bord per kista.

NYTT! Det finns möjlighet att få intro, uppdrag och ledtrådar på engelska. Meddela oss vid bokning.

Tips!

Kombinera gärna skattkisteäventyret med ett musikquiz och gör upp i en rafflande tvåkamp.

Boka vårt skattkisteäventyr

För att göra en bokningsförfrågan mejlar du info@jailbreaksweden.com och anger ”Bokning skattkisteäventyr” som ämnesrad samt informationen nedan. Vi ser fram emot din förfrågan!

Aktivitet / Ort

Information

*Prissättningen börjar på 4 000 kr för upp till 16 spelare, och ökar därefter med 250 kr per spelare som utöver grundpriset. Alla priser exkl. moms. Eventuellt transport- och restillägg kan tillkomma. Vi åker dit ni önskar!

Du kanske även gillar...