Jailbreak logo
Bruno

Bruno

Fängslande underhållning hos er eller hos oss, vi åker i hela Kalmar län!

Med vårt splitternya portabla väskäventyr Bruno kan vi komma till er och stå för fängslande underhållning för upp till 40 spelare samtidigt. Alla får samma upplevelse och vi önskar endast 90 minuter av er tid. I våra lokaler kan vi ta emot upp till 25 personer som samtidigt spelar Bruno.

Bruno är escape game-väskan som är fullproppad med pussel, koder och ledtrådar som utmanar gruppens kreativa förmåga, där ni måste använda list, lagarbete och kommunikation för att klara utmaningen.

Aktiviteten hålls ihop av vår spelledare och det är fartfyllt och spännande.

Vi önskar 90 minuter av er tid inklusive intro, spela av Bruno, genomgång och prisutdelning efteråt. I vår lokal ingår även enklare fika efteråt. Ni är 5 spelare per väska och väskorna är identiska. Ni har 60 minuter på er att genom samarbete och logiskt tänkande lösa kistans alla klurigheter, pussel och uppdrag. Bruno ska inte stå på marken, utan vi behöver ett bord per väska. Varje Bruno-väska behöver även närhet till ett eluttag.

Tips!

Kombinera gärna Bruno med ett musikquiz och gör upp i en rafflande tvåkamp.

Boka Bruno

För att göra en bokningsförfrågan mejlar du info@jailbreaksweden.com och anger ”Bokning Bruno” som ämnesrad samt informationen nedan. Vi ser fram emot din förfrågan!

Aktivitet / Ort

Information

*Prissättningen börjar på 4 000 kr för upp till 16 spelare, och ökar därefter med 250 kr per spelare som utöver grundpriset. Alla priser exkl. moms. Eventuellt transport- och restillägg kan tillkomma. Vi åker dit ni önskar!

Du kanske även gillar...