Jailbreak logo

Escape Room

Upplev våra Escape Room

Våra Escape Rooms bjuder på spännande och fängslande uppdrag. Samla familjen, vännerna eller kollegorna och utnyttja allas kreativitet och samarbetsförmåga för att ta er an våra kluriga gåtor, pussel och utmaningar för att bryta er ut innan ni blir fast för alltid.

Vad kostar det? Hur många kan man vara? Hur betalar vi?
Svar på alla frågor hittar du i vår FAQ (frequently asked questions).

Ni har förväxlats med ett gäng dödsdömda fångar! Har ni vad som krävs för att fly i tid? Ni låses in i vår fängelsecell. Vid en första anblick är det ganska kalt och intetsägande, som sig bör i en fängelsecell. Det är upp till er att hitta olika spår och ledtrådar och lösa rummets alla mysterier och uppdrag.

Ni har upptäckt ett mystiskt övergivet arbetsrum som tros tillhöra en ökänd berest professor. Var är professorn? Är han kidnappad, död eller bara på långlunch? Det enda ni vet är att ni har 60 minuter på er att jobba tillsammans och undersöka arbetsrummet. 

Ni famlar i blindo och ska i nästan komplett mörker lösa rummets mysterier. Kommer ni någonsin gå mot ljusare tider? Ni får tillgång till en ficklampa direkt och ska tillsammans lösa rummets mysterier och hitta koder, ledtrådar och nycklar genom att använda klurighet, list och samarbete. Vem vet, blir ni fast i mörkret för alltid, eller kommer ni att gå mot ljusare tider?

Hinner ni lösa rummets alla luckor i tid? Rummet består av 24 luckor utplacerade huller om buller runt om i rummet. Det blir en psykologisk kamp mot klockan när ni måste börja på lucka 1. För att komma vidare löser ni uppdraget i lucka 1, vilket leder er till lucka 2 och så vidare. Passar för nybörjare såväl som erfarna escape room-spelare. 

*Prissättningen börjar på 870 kr för 2-3 spelare, och ökar därefter med 290 kr per person.