Jailbreak logo
jailbreak escape room oskarshamn

Escape Room Jailbreak

Ni har förväxlats med ett gäng dödsdömda fångar! Har ni vad som krävs för att fly i tid?

Ni låses in i vår fängelsecell. Vid en första anblick är det ganska kalt och intetsägande, som sig bör i en fängelsecell. Det är upp till er att hitta olika spår och ledtrådar och lösa rummets alla mysterier och uppdrag.

Ni har haft oturen att förväxlas med ett gäng dödsdömda fångar och ni har 60 minuter på er att bryta er ut ur rummet innan bödeln kommer och leder er till den sista vilan. Här kan ni lösa flera parallella spår samtidigt, men allt leder upp till det sista uppdraget och förhoppningen är att ni hittar den sista nyckeln ut i friheten, sakta tickar tiden ut för er.

Er spelledare knuffar er framåt om ni behöver ledtrådar. Läs mer om spelledarens roll och hur en inlåsning går till här.

Rummet Jailbreak är skapat av Jailbreak Oskarshamn AB. Det är unikt och finns endast hos oss.

Passar för nybörjare såväl som erfarna escape room-spelare.

Antal spelare: 2-7 personer.

Inga undantag görs gällande max antal spelare i rummet. Vi har en maxgräns för att det inte ska vara för trångt i rummet och för att alla ska känna sig delaktiga. 

Det går fint att lägga till spelare upp till maxgränsen, om det är så att ni exempelvis har bokat för tre spelare, men det tillkommer två spelare. Då går det bra att swisha för detta före upplevelsen genom att kontakta oss på info@jailbreaksweden.com.

Tid: 60 minuter, totalt 90 minuter inkl. intro innan, spel av rum, genomgång efteråt samt lagfoto och enklare fika.

Pris: 290 kr per person. Prissättningen börjar på 870 kr för 2-3 spelare, och ökar därefter med 290 kr per person.

Språk: Det här rummet är språkneutralt och inga svenskkunskaper behövs. Önskar ni intro och ledtrådar på engelska kryssar ni i det vid bokningen, så spelledaren kan förbereda sig.

Aktivitet / Ort

Information

*Prissättningen börjar på 870 kr för 2-3 spelare, och ökar därefter med 290 kr per person.

Boka vårt Escape Room