Jailbreak logo

Erbjudande till företag

Vi erbjuder roliga och fängslande aktiviteter för ditt företag. Du hittar alla aktiviteter vi erbjuder längre ned. Klicka på bilderna för mer information.

Vi står för underhållningen, ni står för sällskapet
och tillsammans skapar vi fängslande minnen ihop!

Läs mer om vår populära teambuildande tvåkamp.

Boka escape room

I våra escape room är det max sju spelare per rum som gäller och vi kan låsa in upp till 14 spelare samtidigt fördelade i två olika rum. Vi har två rum i Oskarshamn och två rum i Västervik. Önskar ni boka båda rummen med samma starttid? Kontakta oss med önskemål om datum, tid och antal, så återkopplar vi till er.

Inga undantag görs gällande maxantalet spelare i rummet. Vi har en maxgräns för att det inte ska vara för trångt i rummet och för att alla ska känna sig delaktiga. 

Betalinformation

Vi erbjuder faktura som betalsätt för företag.
För escape room tar vi betalt per rum (= 7 pers), 2030 kr exklusive moms.

Vid kortbetalning online i vårt bokningssystem tar vi betalt per person, 290 kr inklusive moms. Min.pris är 870 kr för 2-3 spelare.

Vi kan även mejla en betallänk från systemet för er att betala med exempelvis företagskortet vid bokning av fler än ett rum. Priset är då per person samt inklusive moms.

Det är alltid mest fördelaktigt för er att betala med kort online direkt i vårt bokningssystem.Vi erbjuder ingen betalning på plats, när ni är hos oss är det full fokus på upplevelsen som gäller.

Vi ser fram emot att låsa in er!

Bruno

Bruno

Fängslande underhållning för upp till 50 personer!