Jailbreak logo
blackout escape room västervik

Escape Room Blackout

Ni famlar i blindo och ska i nästan komplett mörker lösa rummets mysterier. Kommer ni någonsin gå mot ljusare tider?

Ni får tillgång till en ficklampa direkt och ska tillsammans lösa rummets mysterier och hitta koder, ledtrådar och nycklar genom att använda klurighet, list och samarbete. Vem vet, blir ni fast i mörkret för alltid, eller kommer ni att gå mot ljusare tider?

Rummet är inget skräckrum, det är inte läskigt eller skrämmande, men en stor del av rummet är i mörker. Ni får tillgång till en ficklampa i början och den mörkkänslige har då möjlighet att hänga där. Förhoppningen är att ni går mot ljusare tider, men när det sker är helt upp till er. 

Passar för nybörjare såväl som erfarna escape room-spelare. Er spelledare knuffar er framåt om ni behöver ledtrådar. Läs mer om spelledarens roll och hur en inlåsning går till här.

Antal spelare: 2-7 personer. Vi rekommenderar att ni är minst 3 spelare i detta rum.

Inga undantag görs gällande max antal spelare i rummet. Vi har en maxgräns för att det inte ska vara för trångt i rummet och för att alla ska känna sig delaktiga. 

Det går fint att lägga till spelare upp till maxgränsen, om det är så att ni exempelvis har bokat för tre spelare, men det tillkommer två spelare. Då går det bra att swisha för detta före upplevelsen genom att kontakta oss på info@jailbreaksweden.com.

Tid: 60 minuter, totalt 90 minuter inkl. intro innan, spel av rum, genomgång efteråt samt lagfoto.

Pris: 290 kr per person. Prissättningen börjar på 870 kr för 2-3 spelare och ökar därefter med 290 kr per spelare.

Språk: Det här rummet är språkneutralt och inga svenskkunskaper behövs. Önskar ni intro och ledtrådar på engelska kryssar ni i det vid bokningen, så spelledaren kan förbereda sig.

Det här rummet kommer från Inlåst i Växjö och har till 70 % samma upplägg och lösningar.

Aktivitet / Ort

Information

*Prissättningen börjar på 870 kr för 2-3 spelare, och ökar därefter med 290 kr per person.

Boka vårt Escape Room