Jailbreak logo
24 luckor escape room västervik

Escape Room 24 luckor

Hinner ni lösa rummets alla luckor i tid?

Rummet består av 24 luckor utplacerade huller om buller runt om i rummet. Det blir en psykologisk kamp mot klockan när ni måste börja på lucka 1. För att komma vidare löser ni uppdraget i lucka 1, vilket leder er till lucka 2 och så vidare.

Förhoppningsvis hinner ni till lucka 24 innan tiden tar slut och ni blir fast för alltid! Fördelen i det här rummet är att ni vet var ni ska, eftersom ni måste lösa luckorna i ordningsföljd. Nackdelen är att 24 luckor genom 60 minuter inte ger er särskilt många minuter per lucka. Har ni vad som krävs för att ta er ut i tid?

Dörren till 24 luckor är alltid olåst. 

Passar för nybörjare såväl som erfarna escape room-spelare. Er spelledare knuffar er framåt om ni behöver ledtrådar. Läs mer om spelledarens roll och hur en inlåsning går till här.

Antal spelare: 2-7 personer.

Inga undantag görs gällande max antal spelare i rummet. Vi har en maxgräns för att det inte ska vara för trångt i rummet och för att alla ska känna sig delaktiga. 

Det går fint att lägga till spelare upp till maxgränsen, om det är så att ni exempelvis har bokat för tre spelare, men det tillkommer två spelare. Då går det bra att swisha för detta före upplevelsen genom att kontakta oss på info@jailbreaksweden.com.

Tid: 60 minuter, totalt 90 minuter inkl. intro innan, spel av rum, genomgång efteråt samt lagfoto.

Pris: 290 kr per person. Prissättningen börjar på 870 kr för 2-3 spelare, och ökar därefter med 290 kr per person.

Språk: Det här rummet kräver svenskkunskaper till cirka fem av 24 uppdrag.

Det här rummet kommer från Inlåst i Växjö och har till 70 % samma upplägg och lösningar.

Aktivitet / Ort

Information

*Prissättningen börjar på 870 kr för 2-3 spelare, och ökar därefter med 290 kr per person.

Boka vårt Escape Room