Jailbreak logo

Förening

Erbjudande till föreningar

Vi erbjuder roliga aktiviteter och fängslande underhållning för din förening. Vi står för underhållningen, ni står för sällskapet och tillsammans skapar vi fängslande minnen ihop!

Här har vi samlat korta fakta och föreningspris, men du kan läsa mer om varje enskild aktivitet genom att klicka på rubriken. Vi utgår från Oskarshamn eller Västervik. Utanför centralorterna tillkommer en transport- och resavgift på 500 kr inkl moms. All betalning sker via faktura.

Mejla din förfrågan till info@jailbreaksweden.com med följande information:

Ort, aktivitet, antal spelare samt önskemål om datum och tid.

Aktiviteter för förening

Marikas Musikquiz

Rafflande musikquiz med blandat tema som spänner över flera genrer, vilket gör att det passar många och alla känner sig delaktiga och kan bidra.

Bruno

Bruno är escape game-väskan som är fullproppad med pussel, koder och ledtrådar som utmanar gruppens kreativa förmåga, där ni måste använda list, lagarbete och kommunikation för att klara utmaningen.

Skattkisteäventyr

Skattkistorna är fullproppade med pussel, koder och ledtrådar som utmanar gruppens kreativa förmåga, där ni måste använda list, lagarbete och kommunikation för att klara utmaningen.

Jailbreak Oskarshamn

Escape Room

Ni har 60 minuter på er att lösa rummets olika mysterier, uppgifter och klurigheter genom att hitta diverse ledtrådar, koder och nycklar. Det enda ni behöver är en hjärna, logiskt tänkande och samarbete.

Flipper Game Room

I vårt flipper game room finns ett dussin medryckande (och låt oss vara ärliga, provocerande roliga) flipperspel. Vi har en skön blandning av retrospel så väl som nyare flipperspel. Vad sägs till exempel om NBA Fastbreak, World Cup Soccer, The Walking Dead och AC/DC? Turnering och spelledare ingår.

Tvåkamp

Fängslande tvåkamp i form av skattkisteäventyret och ett rafflande musikquiz. Går att kombinera med mat om ni önskar dela upp kamperna.

Professorns Box

Professorn har lämnat ett kryptiskt meddelande till er. Ni kan inte tyda det förrän ni har löst alla klurigheter i boxen och samlat ihop ledtrådar för att dechiffrera meddelandet. Professorns box är utan spelledare, istället har ni en mapp med ledtrådar att ta till om ni behöver en knuff framåt.