Jailbreak logo
Personalen på Jailbreak Oskarshamn

Saker att göra hos Jailbreak Oskarshamn

Söker du efter fängslande aktiviteter eller event att göra med din familj, vänner eller kollegor i Oskarshamn och Kalmar län? Jamen då så, mitt gode herrskap har ni hamnat rätt!

Escape Room

Kanske vill ni utmanas i något av våra escape rooms? I ett escape room är ni 2-6 spelare och ska på 60 minuter bryta er ut ur rummet genom att lösa rummets olika mysteriet och uppdrag…innan ni blir fast för alltid! Nu finns det ju värre ställen än Oskarshamn att spendera sin sista timme i, men ändå. Använd logiskt tänkande och samarbete och ni är fria fortare än kvickt! Läs gärna svaren på de vanligast frågorna vi får gällande öppettider, rekommenderad ålder, pris med mera i vår FAQ. Visste du att vi ligger på fjärde plats på Tripadvisors ranking över bästa escape room i Sverige (fanfar!). Så himla roligt!

Mysteriet med den stulna guldnyckeln

För tjusigt väder i Oskarshamn för att bli inlåst och spela escape game? Jaha, men ni vill ändå utsättas för tankeverksamhet och gärna en smula promenad? Aha, kära ni! Lås oss presentera vårt escape game-äventyr utomhus – Mysteriet med den stulna guldnyckeln – som ni spelar när ni vill. Ni kan boka idag och spela direkt, eller i morgon eller om två veckor. Starttiden bestämmer ni helt själva! Så fiffigt, ju! Ah, du vet så gutt, som en sä’r här i Oskis. Det fina med Mysteriet är att det har fått fin respons både hos barnfamiljer och kompisgänget. Det passar de flesta helt enkelt.

Flipper Game Room

Är ni ute efter att ha provocerande roligt? Kanske närmar sig någon i sällskapet den där medelåldern och pratar en del om nostalgi? I vårt flipper game room kan ni ha exakt detta: provocerande roligt med en omgång nostalgi! Drygt ett dussin flipperspel finns i vår spelhall och ni har stället helt för er själva i två timmar när ni bokar.

Fler aktiviteter

På vår startsida hittar du alla aktiviteter vi erbjuder familjen, kompisgänget och företaget eller föreningen. Där finns även en ruta till vår FAQ – där vi svarar på de vanligaste frågorna om rekommenderad ålder, priser och öppettider.

Vi önskar er en fängslande vistelse i Kalmar län och hos oss på Jailbreak Oskarshamn!

Dela gärna i dina kanaler