Jailbreak logo
Personalen firar

Vi fyller 5 år

Hurra för Jailbreak Oskarshamn! 
Grattis till oss och till er, ja till allihop som är med oss!

Den 1 oktober 2017 hade vi premiär för Kalmar läns första escape game. I helgen firade vi femårsjubileum för världens bästa Jailbreak Oskarshamn. Hipp hipp hurra!

Fluffet i livet

Vi tog oss igenom två pandemiår. Vi är ju bara fluffet i livet.
Oj, vilka konstiga år det blev. Vi som hann starta januari 2020 med en storsatsning, från en (1) heltid till tre, firmabil och ökning av lokal på 150 m2.

Två utomhusäventyr planerades, Blåkullapiraterna och Djävulsön, bergrummet med escape game-middag, två rum skulle byggas, ett nytt företagsäventyr.

I mars 2020 vände allt på en natt. Alla avbokade. Musikquiz ställdes in. Med all rätt så klart. Vi inser tidigt att det här inte komma hålla, skaffade andra jobb vid sidan av och klurade på vad tusan vi ska göra. Kasta in handduken? Utan gäster inget företag.

Tack vare Oskarshamns kommuns omställningsprojekt kom vi i kontakt med fler näringslivsidkare, samt folks allmänna glada vilja att hjälpa oss tändes en gnista och en idé tog form – om inte ni kan komma till oss, så får vi komma till er.
Karantänkistan skapades. Musikquiz live online skapades. Professorns box skapades.

Tack till massa människor, däribland Anna Kinch, Joel Sandback, Krister Wallman, Oskarshamns kommun, Attraktiva Oskarshamn, Scenteknik Kalmar, Atrinova, Hotel Corallen med många fler.

Jäklar vad stolta vi är att vi orkade tänka om och bygga nytt för att erbjuda er karantänvänligt fluff i livet. Tänk att vi fixade allt detta trots andra fina jobb vid sidan av, det har inte varit lätt att få ihop livet med familj och flera jobb.

Tack snälla till alla som bokade karantänkistan, köpt shoppingkasse, varit med på onlinequiz, spelat rum och på annat sätt stöttat oss med kärlek och glada hejarop under pandemin. Ni är fantastiska.

Vi är trötta, men väldigt glada och stolta. Över er och över oss själva.

Tack alla som tar sig tiden att tipsa om oss och recensera oss, till alla som lägger ut lagfoto i sociala medier och taggar oss för att fler ska hitta hit. Ni är bäst.

NU KÖR VI I MINST FEM ÅR TILL, VA?

Fängslande hälsningar,
Marika, Stella, Matts, Marcus, Isak, Lisa, Idde

Dela gärna i dina kanaler