Jailbreak logo

Maratonquiz

Maratonquiz

Maratonquiz

Välkomna att göra upp i maratonquiz på Badholmen lördag den 25 november klockan 15–21. Det blir en helkväll i musikens tecken med god mat, läskande dryck, sällskap i världsklass och rafflande musikquiz!

Vi kör igång direkt vid kl 15 med quizstart och fina priser på käk och dryck. Redan från kl 14.30 kommer snacks och dryck finnas att köpa. Kom i god tid så att ni är redo för quizstart!

Upplägg

Lagen gör upp i fyra-ish olika quiz under eftermiddagen och kvällen. Huruvida det är specifika teman eller inte avslöjas först på plats. Det kommer inte bli precis som vanligt, jag kommer utmana er ordentligt samtidigt som ni kommer ha otroligt roligt.

Efter två quiz, ca kl 18, pausar vi en lite längre stund för mat. Kortare pauser kommer ske kontinuerligt under kvällen.

Reglerna är desamma som alltid: max 6 personer i ett lag, är ni fler än så kan ni dela in er i flera mindre lag och dessutom göra upp inbördes mellan borden. Det är kostnadsfritt att vara med.

Bokning

Boka bord på badholmen.se för att säkert få plats. Ange maratonquiz i meddelandet vid bokning. Vid frågor gällande lokal, bordsplacering, mat och dryck når ni Badholmen på info@badholmen.se eller 0491-12979. Begränsat antal platser!

Det är som vanligt gratis att vara med och dessutom finns finfina priser i potten! Vilket lag kan kora sig till allvetare i musikkunskap?

Vi ses där!

Hälsar,
quizmaster Marika

Dela gärna inlägget