Jailbreak logo
Mysteriet med den stulna guldnyckeln

Västervik: Mysteriet med den stulna guldnyckeln

Vi är oerhört stolta och glada över att presentera Västervik: Mysteriet med den stulna guldnyckeln, ett escape game-äventyr utomhus, skapat av oss på Jailbreak Västervik AB. Ni spelar det när ni vill!
 

Uppdraget

Rådhuset har drabbats av ett fräckt inbrott – stadens nyckel är stulen! Polisen står handfallen, brottslingen har inte lämnat många spår eller ledtrådar efter sig. Och det är nu ni kommer in i bilden. Ni är privatdetektiver och har kallats in för att hitta tjuven med förhoppning om att återbörda nyckeln och kasta förövaren i fängelse. 
 

Vad är Mysteriet med den stulna guldnyckeln?

En äventyrlig och interaktiv stadsjakt över Västervik med element från escape game, så som logiskt tänkande och samarbete, men betydligt mer fartfyllt och äventyrslystet. Ett escape game-spel utomhus, helt enkelt. Äventyret för dig genom staden där du och dina följeslagare tvingas lösa spännande uppdrag, pussel och utmaningar tillsammans för att få fast tjuven och hitta nyckeln. Det fina är att ni väljer själva när ni vill spela. Ni kan boka idag och spela direkt eller om två veckor. Ni bestämmer själva! Ha kul, håll sams och lycka till!

Dela gärna i dina kanaler